Menu

SCHONE
BEDRIJVEN

Informatie voor bedrijven

Jouw Schone Stad biedt teambuildingssessies en duurzame activiteiten met een ‘schoon’ karakter voor uw bedrijf. Zoekt u een activiteit om uw team uit te dagen in een andere omgeving, samen te laten werken aan andere onderwerpen of een zinvol en maatschappelijk verantwoord teamuitje organiseren? Wij bieden een uitstekende oplossing. Onze activiteiten zijn niet alleen leuk en nuttig, maar ook leerzaam. Door samen te werken aan een schoner milieu, leren medewerkers hoe ze hun eigen gedrag kunnen veranderen en anderen kunnen inspireren hetzelfde te doen.

Duurzame activiteiten

  1. Een opruimactie: een geheel verzorgde activiteit waarbij medewerkers een vooraf bepaalde locatie, zoals een park, opruimen. Dit maakt het gebied weer schoon en leefbaar voor mens en dier. We starten met een voorlichtingssessie over het belang van een schone omgeving en praktische tips voor effectief en veilig opruimen van zwerfafval.
  2. Tegelwippen: een uitdagende activiteit waarbij medewerkers de buurt vergroenen door tegels te vervangen met groen, wat buurtbewoners inspireert hetzelfde te doen. Dit voorbeeld verbetert de leefomgeving, vermindert stress, en draagt bij aan klimaatadaptatie.

Teambuilding

Onze teambuildingssessies focussen op samenwerking en duurzaamheid. Samen met de opdrachtgever bepalen we de doelen en eventuele knelpunten binnen de groep. De opdrachten zijn gericht op het maken van duurzaamheidsplannen voor het bedrijf. Voorafgaand zijn er drie informatiesessies over milieuthema’s die bedrijfsactiviteiten beïnvloeden. We bespreken met de opdrachtgever of het beste plan uitgevoerd kan worden.

In overleg is het mogelijk om deze activiteiten uit te breiden met catering.

Gaan we aan de slag?